Despre

Ne plac provocările și ne place să găsim rezolvările potrivite pentru fiecare nouă încercare! Profită de pachetele de servicii complete, full in-house dintr-o agenție de marketing specializată! Alături de tine la fiecare pas spre succes!

locatie
Suceava, Calea Unirii, nr. 36

Oferim soluții complete în timp real pentru orice afacere

Suntem pasionați de ceea ce facem și mereu la curent cu noutățile din domeniu. Ne dorim să fim partenerii tăi pentru creșterea afacerii. Ne dedicăm timpul și cunoștințele pentru a-ți oferi cele mai bune și rapide soluții pentru proiectul tău!

De ce să colaborezi cu noi?

Nu există problemă fără soluții! Ne plac provocările și ne place să găsim rezolvările potrivite pentru fiecare nouă încercare! Profită de pachetele de servicii complete, full in-house dintr-o agenție de marketing specializată! Alături de tine la fiecare pas spre succes!

Echipă Proactivă
Preț Corect
Comunicare Constantă

Valorile noastre

Credem cu tărie în onestitate, etică, corectitudine, inovare și eficiență în procesele de promovare online, principii pe care le împărtășim cu cei care aleg să-și dezvolte afacerea alături de noi. Valorile care ne reprezintă sunt:

Empatie în business

Perfecționare continuă

Pasiune și perseverență

Asumare și rezultate acționabile

Mod de lucru

Noi suntem agenția ta de marketing online orientat spre rezultat! Avem o abordare de ansamblu, 360°, analizăm din toate unghiurile pentru a avea o imagine reală a ceea ce avem de dezvoltat și ne focusăm să maximizam rezultatul.

Research & Strategie

Analizăm business-ul tău, stabilim împreună obiectivele & KPIs și propunem strategia de marketing.

Implementare

Facem setup-ul, implementăm strategia propusă și monitorizăm atent din prima clipă.

Analiză & Optimizare

Analizăm rezultatele campaniilor și optimizăm în permanență costul de achiziție client & ROI.

Colaborăm cu Firme Renumite

Specialiștii noștri cu experiență de peste 10 ani în programare, creație web design, suport, management de proiect, marketing online și strategii de marketing, au dezvoltat proiecte pentru companii renumite.

Te invităm să ne cunoaștem

Fii conectat la ultimele tendințe în branding și publicitate!

    ×