Politica de confidențialitate

PANORAMA ADVERTISING S.R.L. este o persoana juridica romana cu sediul in Suceava, Str. Unirii, nr. 36, cod unic de inregistrare 43180215, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J33/1343/2020. In contextul legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, noi suntem „operatorul de date” in ceea ce priveste datele personale furnizate si prelucrate prin intermediul website-ul www.RECLAME-ONLINE.ro.

Compania colecteaza si prelucreaza in calitate de operator de date cu caracter personal datele persoanelor interesate de serviciile oferite de PANORAMA ADVERTISING si achizitionarea acestora si care isi furnizeaza datele cu caracter personal pe site sau prin e-mail la adresa vreau@reclame-online.ro. Politica de Confidentialitate stabileste ce anume se intampla cu datele cu caracter personal pe care persoana vizata le furnizeaza noua prin interactiunea cu site-ul sau adresa de e-mail.

 1. Ce categorii de date cu caracter personal colectam despre dumneavoastra?
 • Datele cu caracter personal pe care Compania le colecteaza despre dumneavoastra prin intermediul site-ului sunt urmatoarele: nume, prenume, email.
 1. Cum obtinem datele cu caracter personal despre dumneavoastra?
 • Datele sunt obtinute cu ocazia completarii formularului de contact pe site sau prin adresa de e-mail.
 1. Temeiul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal
 • Compania prelucreaza Datele Persoanelor Vizate pentru a face demersuri la cererea dumneavoastra inainte de incheierea unui contract cu Compania.
 1. Scopul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal
 • Datele sunt folosite in urmatoarele scopuri: pentru a va trimite notificari; a va putea contacta in vederea stabilirii unei intalniri; a va cere detalii suplimentare unde este cazul; a va comunica informatii suplimentare despre PANORAMA ADVERTISING;
 • Datele cu caracter personal preluate sunt supuse urmatoarelor categorii de activitati de prelucrare: colectare, stocare, consultare, analiza si modificare.
 1. Divulgarea datelor dumneavoastra cu caracter personal
 • Este posibil sa divulgam datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti de incredere cum ar fi: agentii si furnizorii nostri, inclusiv cei care ne furnizeaza servicii tehnice, de tipul analize de date, gazduire si asistenta tehnica; consultantii nostri profesionali si auditorii nostri; instante, autoritati de reglementare, administratii publice si autoritati de aplicare a legii, locale sau straine.

O lista completa a tertilor catre care divulgam datele dumneavoastra cu caracter personal poate fi obtinuta in mod gratuit, prin intermediul unei cereri scrise trimise la adresa: vreau@reclame-online.ro.

 1. Transferul datelor cu caracter personal in tari terte

PANORAMA ADVERTISING nu transfera datele personale catre alte tari terte.

 1. Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal?
 • Ca regula generala, va pastram datele cu caracter personal atat timp cat este necesar, dupa cum urmeaza: pe durata procesului de negociere a semnarii unui contract comercial; pentru a respecta legea; in contextul unei actiuni in instanta sau a unei investigatii in care Compania este implicata;
 • Dupa expirarea duratei mentionate la articolul de mai sus vom pastra Datele Personale pe o perioada de doi (2) ani.
 1. Ce nivel de siguranta asiguram pentru datele dumneavoastra cu caracter personal?
 • Compania utilizeaza o gama larga de masuri si tehnologii de securitate pentru a va proteja datele cu caracter personal de accesul, utilizarea, divulgarea, modificarea sau distrugerea neautorizata, in conformitate cu legile aplicabile privind confidentialitatea si protectia datelor;
 • De exemplu, atunci cand divulgam datele dumneavoastra personale catre furnizorii externi conform articolului de mai sus, incheiem un acord in scris care obliga furnizorii sa pastreze confidentialitatea informatiilor (NDA) dumneavoastra si sa instituie masuri de securitate adecvate pentru a va mentine informatiile in siguranta.
 1. Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Aveti dreptul:

 • De a solicita de la Companie informatii cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, inclusiv sa primiti o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal;
 • De a solicita rectificarea si/sau stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal;
 • De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal sau sa obiectati impotriva prelucrarii;
 • De a solicita primirea sau transmiterea catre o alta organizatie, intr-o forma prelucrabila electronic, a datelor cu caracter personal pe care le-ati furnizat Companiei;
 • De a depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, daca sunteti de parere ca drepturile dumneavoastra privind protectia datelor sunt incalcate.

Daca doriti sa va exercitati drepturile, va rugam sa ne comunicati acest lucru, contactandu-ne la: vreau@reclame-online.ro.

 1. Ce se intampla daca nu doriti sa ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal?
 • Daca alegeti sa nu ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal sau va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale de catre noi vom respecta aceasta alegere in conformitate cu obligatiile legale. Acest lucru inseamna, insa, ca nu putem realiza actiunile necesare pentru atingerea scopurilor de prelucrare descrise mai sus la sectiunea „Scopul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal” oferite prin interactiunea cu site-ul;
 • Compania poate fi obligata sau poate avea dreptul sa va pastreze datele, pentru a respecta obligatiile legale sau de reglementare care ne revin si pentru a-si proteja sau exercita propriile drepturi si interese legale.

Responsabilul cu protectia datelor:

Daca aveti intrebari sau solicitari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca aveti nevoie de informatii suplimentare, contactati Responsabilul cu protectia datelor din cadrul Companiei la: vreau@reclame-online.ro.

×